Hollon Voima -logo  
         
   
 
 
 
 

Media

  Toimittaja HolloHollon Voima Ky on toimittaja Lauri Hollon henkilöyritys. Toimialaan kuuluu kaikki mahdollinen toimittaminen, suurin kompetenssi löytyy kuitenkin urheilun alueella.

Tällä hetkellä tuotamme erikokoisia paloja internetin urheilusivustoille, merkittävimpänä näköalapaikkana MTV3:n Lex Hollo –kolumnipalsta.

Hollon Voiman kynänjälki näkyy vahvasti myös uudistuneen Vauhdin Maailma -lehden sivuilla.

Lisäksi tuotamme urheilun tulospalveluja Fonectalle, tällä hetkellä 16400-urheilupalvelujamme ovat Alppivahti, Rallivahti ja Formulavahti.

Yrityksellemme mikään kirjoittamisen toimiala ei ole vieras, oli kyse sitten uutisista, kolumneista, analyyseistä, reportaaseista tai puhtaasti fiktiosta.

Toimittaja Lauri Hollo on opiskellut Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksella vuosina 1995 – 2004. Työuralla on takana erilaisia pestejä Aamulehdessä, NYT-liitteessä, TV2:n Ekoistissa, Illan Finaalissa sekä Peliuutisissa ja TV1:n Aamu-TV:ssä sekä Urheiluruudussa. Internetissä Hollo toimi vuosina 1999 – 2005 Sonera Plazan Stadionin päätoimittajana sekä toimituspäällikkönä ja vuosina 2005 – 2006 Kynämiehen Plaza-portaalin urheilusta vastaavana toimittajana.

 
     
  Hollon Voima Ky • 050 524 7748 • lauri.hollo hollonvoima.fi